Rekonstrukcija ulice Stojanke Radosavljević privodi se kraju i danas je osvanuo prvi sloj u ulici na čijoj se rekonstrukciji radi dosta dugo. Kako trenutno stoje stvari, uskoro će ova ulica konačno dobiti novi izgled. Od ranih jutarnjih sati mogli su se videti radnici na terenu kako nabacuju prvi sloj u ulici koju su Negotinci u žargonu već nazvali „Neasfaltirana“. Ipak, ovi radovi daju optimističku sliku i da su radovi pri samom kraju.

Radovi u ulici Stojanke Radosavljević

Osim pomenute rekonstrukcije ove ulice, još jedan dobar primer da se i u Negotinu nešto radi (da ne ureknemo) jeste saniranje odnosno popunjavanje udarnih rupa oko ustanove ZC Negotin.

Nadamo se da će se i ubuduće nastaviti sa saniranjem i rekonstruisanjem ulica i objekata na teritoriji opštine Negotin. Takođe se nadamo, da će se konačno krenuti i sa sanacijom krova na zgradi Doma zdravlja u Negotinu jer će i ovo leto kao svako prethodno „proleteti“ a kada dođu kišni dani nemoguće je krenuti u sanaciju ovog veoma važnog poduhvata za Negotince i Negotinsku Krajinu.

Radovi u krugu Zdravstvenog centra

Bravo za današnji dan! Nadamo se da će biti mnogo više takvih dana, jer sve se može kad se hoće!

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Старине Новак 10-07-2015 13:13
... а кад се неће онда нема везе... Прва зона ( порез), центар града (!), никад асфалтирана. Ево већ задњих 30...значи 300 година!
Да нам је бар један буџован у улици можда би и ми изашли на телевизије. Уздравље!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # ivan 10-07-2015 01:38
..i baba i deda,znaci 300 godina :)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Nenad 09-07-2015 17:00
Prvi sloj asfalta je ordađen još prekjuče, morate biti mnogo informisaniji za ovakav posao. Što se tiče naziva "Neasfaltirana" to prvi put čujem! I da dodam da radovi uopšte ne traju dugo, čak mi se čini da je ova ulica najbrže završena od svih prethodnih koje su rađene.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com