Visoke temperature i tokom naredne nedelje u Krajini. Temperature i do 40°C a crveni meteo alarm biće prisutan do četvrtka na teritoriji Republike Srbije.

Visoke dnevne temperature u Negotinu i Negotinskoj Krajini i naredne nedelje. Minimalne temperature tokom noći neće biti ispod 21°C

U ponedeljak, utorak i sredu biće ekstremno toplo i suvo vreme, a maksimalna dnevna temperatura kretaće se između 38°C i 40°C. Nešto niže temperature očekuju se u četvrtak i petak, kada će maksimalna dnevna temperatura biti oko 36°C

Narednog vikenda Krajinci mogu očekivati novi porast temperature, a meteorolozi najavljuju da će i tada biti prisutan crveni meteo alarm na teritoriji Srbije, a da će Negotin biti jedan od najtoplijih gradova sa temperaturom do 40°C i subjektivnim osećajem do 43°C.

Lekari preporučuju boravak u zamračenim prostorijama i provetravanje prostorija u večernjim i jutarnjim časovima. Oni takođe apeluju na stanovništvo da se bez preke potrebe se ne izlažu suncu u periodu od 10 do 17 časova.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com