U Pikijevoj ulici u Negotinu, svaki prolaznik se suočava sa vidljivim nemarom, kako običnih građana, tako i nadležnih. Obraslo šiblje zauzima više od polovine trotoara, a biciklisti podjednako koriste trotoar, kao i pešaci.

Osim što je ovaj deo grada poznat po neiskorišćenom kapacitetu propale firme “Krajina Vino”, u istoj meri je vidljiva i određena vrsta divlje deponije.

Pre nekoliko dana je jedan od biciklista, koji svakodnevno koriste ovaj deo prostora za pešake, izbegao ozbiljnije povrede prilikom vožnje jer mu je trnovito šiblje, koje se ovde ističe, umalo osakatilo veći deo lica.

Ovim putem apelujemo na nadležne da i sami posete ovaj deo grada i eventualno reše pitanje obraslog šiblja, razbijenih flaša i urušenih baraka, koji su samo vrh ledenog brega kada je reč o održavanju zelenih površina u našem gradu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # Ludi Milojko 29-08-2015 23:21
"Pre nekoliko dana je jedan od biciklista, koji svakodnevno koriste ovaj deo prostora za pešake..."- sta je biciklista trazio na delu za pesake ???
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # sinisa mirovic 29-08-2015 22:59
Ograda pripada vlasniku bivseg kraina vina i ne nalazi se u ugovoru odrzavanja zelenih povrsina koje ima JKP Badnjevo sa opstionom,dakle obratite se vlasniku i komunalnoj inspekciji koja ce mu izdati nalog da je uredi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # neko ko je otišao 02-09-2015 16:17
Je li to ozbiljno mišljeno? Ko je još u Opštini Negotin doživeo da komunlana inspkecija radi svoj posao, osim ako nije potplaćena od nekoga da nekome zagorča život? Pa, kafana 501 je bespravno uzurpirala trotoar i niko godinama ne reaguje već tamo piju i goste se. Kakvi nadležni, kakva inspekcija, nema ni reda ni poretka! O "građanima" ne bih toršio reči i mesto na serveru. Primitivizam, prostakluk, bahatost, lenčuge na sve strane.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com