Prolaznici u blizini Doma kulture u Negotinu bili su začuđeni novopostavljenom kantom za đubre koja je više nego komično postavljena. Vizuelno totalni promašaj, ali da će da posluži to je sasvim sigurno!

Negotin se uveliko sprema za jubilarne 50. Mokranjčeve dane i prijem velikog broja gostiju koji će od 10. septembra boraviti u naš grad. U svoj toj žurbi, čini se da dolazi i do nasumičnih i ne baš vizuelno lepih poteza. Poslednji u nizu „dekorativnih“ promašaja je prepreka zvana „kanta za đubre“ koja je postavljena na samom putu ka Domu Kulture. Ova „kreacija“ je apsolutni promašaj i nije jasno zbog čega je postavljena na mesto koje će služiti za okupljanje posetioca višednevnih dešavanja u Domu kulture. Meštani Negotina koji prolaze ovim delom grada našli su se u čudu kada su ugledali kantu za đubre tik uz lampion pri samom ulazu u Dom kulture.

Postavljaju se pitanja, zbog čega je kanta za đubre postavljena na samom centru mesta gde će se posetioci kulturnih zbivanja okupljati i da li bi prikladnije bilo da se ta ista kanta postavi negde sa strane kako ne bi imala ulogu prepreke već svoju pravu funkciju?

Naravno, treba istaći dobru volju i angažovanje svih zaslužnih za postavljanje kante kako bi posetioci imali gde da odlože đubre ali treba biti realan i reći da je lokacija potpuni promašaj i da je sasvim dovoljno mesta u krugu Doma kulture gde bi ovu kantu trebalo smestiti.

Vremena za ispravku ima, a da li ima volje da se ta ispravka i dogodi... Ostaje nam da vidimo?!? Funkcija kante za đubre nije da stvara osećaj neprijatnosti i da bude prepreka... Nije potrebna ni maštovitost gde je treba postaviti, ali makar malo ukusa i stila nije na odmet!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

41 # Jelena 04-09-2015 09:05
Ta kanta stoji na tom mestu vise od dva meseca i vi ste je tek sada primetili...svaka cast novinari!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # Jelenin frendić 04-09-2015 13:35
Ta kanta stoji na tom mestu tek nekoliko dana apre toga je ležala gospođice gospođo.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
16 # sinisa mirovic 03-09-2015 15:16
Cestitam
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com