U užem centru Negotina potrošači će u popodnevnim satima biti bez vode, zbog radova koji će omogućiti priključenje „Zelene pijace“ na gradski vodovod.

Arhivska fotografija

Potrošači u nekoliko gradskih ulica, u Cerskoj, Srbe Jovanovića, Age Rogožinarevića, delu Ulice „12.septembar i u Naselju „Cvećara“ danas u vremenu od 13 do 18 sati biće bez vode u svojim domaćinstvima. Današnjom, veoma opravdanom, „restrikcijom“ obuhvaćen je i Hotel „Inex“, kao i Zdravstveni centar Negotin.

Naime, u pomenutom vremenskom periodu, poručuju nadležni, biće nastavljeni radovi koji će omogućiti priključenje „Zelene pijace“ na gradsku vodovodnu mrežu. 

Da podsetimo, pre tri dana zbog izvođenja ovih veoma važnih poslova, u subotu 5. septembra u prepodnevnim satima vodu nisu imali potrošači u Naselju „Cvećara“  ali i u delu ulice Milentija Popovića.

Ako je moguće suditi po poslovima koji se trenutno odvijaju, izgradnja ili kako je najavljivano rekonstrukcija negotinske zelene pijace, konačno, ulazi u završnu fazu, posle dve godine i dva meseca?!

Podsećamo radovi su počeli 26. jula 2013. godine i tada je najavljivano da će biti završeni za godinu dana.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Ratko 08-09-2015 16:20
Složio bih se sa prethodnim komentarom, prvo u subotu, sada opet, oba puta po 5 sati, šta priključuju na taj vodovod, Beograd na vodi?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # sinisa mirovic 08-09-2015 15:35
Samo bi dodao da vodu nema i naselje Rastok,a da najavljeno iskljucenje u subotu nije bilo ,normalno iz razloga pijacnog dana i velike guzve .Nije cudo sto radovi traju ovoliko kad im je samo za prikljucenje potrebno 5 sati.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com