Porodica Nedeljković iz Kobišnice već neko vreme suočava se sa problemom stare bandere koja "preti" njihovoj kući i čiji eventualni pad može izazvati probleme većih razmera. 

Problem sa kojim se suočava porodica Nedeljković iz Kobišnice nije nerešiv, ali kako nam je rečeno još uvek je nepoznanica u čijoj je nadležnosti ova dotrajala i trula drvena bandera. U ovoj porodici naglašavaju da ovaj problem nije od juče i da su se obratili  EPS-u usmenim putem  za koji misle da su nadležni u ovoj situaciji. Povratna informacija da ovo nije u njihovoj nadležnosti ostavila je u bunilu porodicu iz Kobišnice, ali najavljuju da će se i pismenim putem, odnosno u pisanoj formi obratiti EPS-u već narednih dana. 

" Postoji bojazan da će se bandera srušiti svakog trenutka i napraviti zaista veliki problem. Ne daj Bože, bude li pala može i da povredi nekog. Drvena bandera je trula i stvara se utisak da je jedino održava žica, odnosno električni kabl. Pri malo jačem vetru ona se leluja a i pri vrhu samo što nije udarila u krov našeg doma. Mi ćemo i u pisanoj formi reagovati i odneti u prostoriji EPS-a sve dokumentovano jer mislimo da problem nije nerešiv i da je u njihovoj nadležnosti rešavanje problema ovakve vrste. " - za ES portal govori Ljiljana Nedeljković.

Ekipa ES portala prilikom obilaska ovog mesta uočila je zaista oronulu banderu koja je poprilično iskrivljena, trula i popucala o čemu svedoče i fotografije u foto-galeriji ispod članka. Dakle, problem nije enigma, ali se samo još treba pronaći nadležni koji će ga otkloniti i sprečiti pad ove bandere koja može napraviti probleme ogromnih razmera. Nadamo se da će ovaj problem porodice Nedeljković biti prošlost i da u međuvremenu neće doći do dodatnih problema. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

12 # Prcko 09-10-2015 08:01
Treba da se obratite Telekomu to su bandere za telefone a ne za razvod niskog napona, zato su vas gospoda u epsu otkacila lagano umesto da vas upute na pravo mesto, znajuci iste probleme iz mog sela najbolje i najbrze cete resiti taj problem preko mesne zajednice sela.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # ivan 09-10-2015 11:24
Ako dobro obratite paznju,na jednoj slici se jasno vidi da je ipak rec o struji jer kabl vodi do betonske bandere za struju.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # zile 09-10-2015 10:44
Niste u pravu,ovo nisu telefonski kablovi vec kablovi sa strujom koji se vezuju za obliznju betonsku banderu.Prema tome Telekom nema veze sa tim.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
09 # zile 08-10-2015 23:52
Moram pohvaliti ovaj clanak jer se bavi zaista jednim velikim problemom.Mestanin sam susednog sela ,Bukovca,ali vrlo cesto odlazim u nabavku bas u ovu prodavnicu i uvek sam se zapitao jos koliko je potrebno da se bandera nasloni na ovaj objekat?Da li je moguce da niko od odgovornih do sada nije primetio ovaj problem ili cekaju da neko nastrada.Pitam se, da je ovako nesto ispred kuce nekog iz ED,da li bi i oni cekali jer se nezna ko je odgovoran za banderu?Slike su zaista realne,svaka cast,i nadam se da ce ovoj porodici nocna mora biti brzo resena.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com