Iz nadležne opštinske službe podsećaju korisnike da rok za predaju potvrda o svojstvu redovnog učenika osnovnih i srednjih škola, u školskoj 2015/2016. godini, ističe 31. oktobra. 

Korisnici dečijeg dodatka, đaci osnovnih i srednjih škola, potvrdu o svojstvu redovnog učenika, u školskoj  2015/2016. godini, treba da dostave nadležnoj opštinskoj službi u Negotinu, najkasnije do 31. oktobra. To je jedan od uslova koji treba da ispune kako bi nastavili da koriste pravo na dečiji dodatak shodno aktelnim zakonskim propisima. 

Deca za koju se ostvaruje pravo na dečiji dodatak ne mogu biti starija od 19 godina i moraju se redovno školovati u školama koje su u sistemu škola Republike Srbije.

Potvrde, uz rešenje o pravu na dečiji dodatak na uvid, se dostavljaju zaposlenima u Službi dečijeg dodatka, kancelarija br. 65, u zgradi opštine   Negotin. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com