Višegodišnji problem sa kojim se suočava Dom zdravlja u Negotinu nikako da dobije konačnu potvrdu da će biti otklonjen. Šta više, dugo najavljivan projekat sanacije krova na ovoj ustanovi, zbog kako kažu, kompleksnosti i problema bio je dugo u izradi, a kada je konačno i završen tog "davnog" 16. juna ove godine, trebalo je pristupiti javnoj nabavci. Javna nabavka, koja je u nadležnosti Doma zdravlja nije sprovedena do danas zbog pojedinih problema, saznaje ES portal.

"Pažnja klizav pod!" , obaveštenje koje i dalje možete ugledati u Domu zdravlja u Negotinu. Krov je sve u lošijem stanju, a saksijice i kofice još uvek služe za prikupljanje kišnice! Iako je dugo bila očekivana rekonstrukcija krova na zgradi Doma zdravlja, njoj se još uvek nije pristupilo, a stanovnici Negotina i Negotinske Krajine nemaju zvaničan podatak dokle se zapravo stiglo kada je u pitanju ovaj višegodišnji problem.  Poznato je da je još pre više od četiri meseca Projekat za rekonstrukciju krova ove ustanove izrađen od strane Zavoda za urbanističko planiranje i projektovanje Opštine Negotin. Tada je sve bilo u znaku optimizma, da bi se nakon javne nabavke moglo već za koji mesec pristupiti rekonstrukciji ali od toga očigledno neće biti ništa ni ove godine. Sve je potpuno isto, ako ne i u znatno lošijem stanju nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Krov prokišnjava, plastične saksije vrše svoju sekundarnu ulogu (u ovom slučaju ipak primarnu) i vredno sakupljaju kišnicu. 

Kako ES portal saznaje odobrena su sredstva za rekonstrukciju krova na zgradi Doma zdravlja koja još uvek čeka na početak radova baš kao i meštani Negotinske Krajine. Poznato je i to da je ustanova Dom zdravlja Negotin zadužena za sprovođenje javne nabavke, ali kako ES portal takođe saznaje zbog određenih problema ona nije do danas sprovedena, a postoji mogućnost zasedanja Komisije zadužene za javne nabavke tokom naredne nedelje. U želji da dobijemo zvaničnu potvrdu o kakvom je problemu reč, pozvali smo nadležne u Domu zdravlja ali nije bilo odgovora sa druge strane mreže, tačnije niko se nije javio na naš poziv, a prilikom odlaska u ovu ustanovu nije bilo onih koji su zaduženi za davanje izjave u vezi ovog problema ili bar upućeni u isti. Ostaje nam da sačekamo narednu nedelju i pokušamo da dođemo do validnih razloga problema zbog kojih se sve vreme čekalo na raspisivanje javne nabavke za rekonstrukciju krova Doma zdravlja u Negotinu. 

Čini se, da će ova sanacija i rekonstrukcija dočekati naredno proleće, odnosno predstojeću godinu jer nam sledi duži zimski period kada je nemoguće pristupiti radovima zbog vremenskih uslova. Dakle, biće još kišovitih dana i meseci, klizavih podova, kofica, mirisa memle i vlage u Domu zdravlja. Apelujemo na sve zaposlene i one koji posećuju Dom zdravlja u Negotinu - " PAŽNJA, KLIZAV POD!"

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Ja 04-11-2015 10:34
Prokisnjava i ne radi nijedan wc za pacijente ! ! !
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # Problem 22-10-2015 16:04
Nesposoban kadar, SNS - samo nasi smeju, nikkako da pokazu sve ono sto su govorili u predizbornoj kampanji
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # Slobodan 22-10-2015 15:20
Mene ovo više i ne čudi. Nadležnima fali elementarna odgovornost, ona ljudska.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # Kamuflaza 22-10-2015 14:34
Omiljena pesma doktora: Kisa pada satima, ti pred mojim vratima, necu da ih otvorim, okreni se i odlazi sto pre :D :D :D
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com