Pošto su padavine, hladnoća i sneg napravile pometnju u Negotinu, a burno reagovanje i primedbe na zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva čuju se na sve strane, opština Negotin je nedavno, na svom sajtu otvorila stranicu Servis za građane/prijava problema na kome stanovnici Negotina mogu da se požale na neprijatnosti koje im vremenske prilike stvaraju.

Negotinci sada mogu lakše da dišu, jer ukoliko sledećeg puta kad izađu iz kuće nalete na ogromnu baru, led im otežava kretanje ulicom, ili ne mogu da izvezu auto  iz dvorišta jer je grtalica, čisteće sneg sa ulice, bacila ga na trotoar baš ispred njihove kuće, imaju kome da se obrate za pomoć. 

Naime, opština Negotin je svojim građanima izašla u susret i otvorila stranicu Servis za građane/prijava problema, a sve u cilju lakšeg otkrivanja i rešavanja problema, jer što bi nadležni tragali za njima, kad sugrađani mogu da ih dojave.

Kada prijavljujete, tačnije dojavljujete problem, ukoliko  ste u mogućnosti, poželjno je da pošaljete i sliku, jer znate kako se kaže, slika vredi 1000 reči, a njome ćete olakšati nadležnima pripremu za obračun sa problemom. 

Nemojte zaboraviti da uz primedbu i fotografiju navedete mesto i vreme kad je nastala, jer znajući kako su naše službe ažurne, može se desiti da se u međuvremenu problem sam rešio, pa nema potrebe da oni izlaze na teren. 

Ukoliko je ipak problem nerešiv, te morate da zatražite pomoć, u zvaničnom obaveštenju stoji da fotografije i primedbe možete slati i na fb stranicu opštine Negotin,  a one će biti prosleđene nadležnim službama.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com