Pošto je posle pregovaračkog postupka za izvođača radova na  sanaciji oštećenog dela krova na delu negotinske bolnice izabrana lokalna firma „Cvetkova gradnja“, tokom vikenda i danas, popravka je skoro privedena kraju. Pre nedelju dana, da podsetimo, u ponedeljak 1. februara, jaki udari vetra odneli su 240 kvadrata krovne konstrukcije sa dela zgrade bolnice u Negotinu.

Foto: Ana Stanojević

S obzirom da je reakcija nadležnih bila brza i da je odmah po nastalim oštećenjima na delu krova negotinske bolnice o svemu, uz potebnu dokumentaciju, obavešteno Minsistarstvo zdravlja, prošlog petka je shodno najavama, sproveden pregovarački postupak i izabran najpovoljniji ponuđač radova. Izbor je lokalna firma „Cvetkova gradnja“, čiji su radnici još tokom vikenda pristupili sanaciji oštećenja na krovnoj konstrukciji, kako je i objavljeno na portalu Uprave za javne nabavke.

Foto: Ana Stanojević

U ovom trenutku je sasvim izvesno, izjavila je dr Biljana Paraskijević, v.d. direktora ZC Negotin, da će svi planirani radovi biti okončani i pre roka od predviđenih 5 dana imajući na umu da su radovi, pod budnim okom nadzornog organa,zahvaljujući veoma povoljnim vremenskim prilikama trajali i u dane vikenda.

Foto: Ana Stanojević

Sa dela zgrade negotinske bolnice, da podsetimo, reč je o 240 metara kvadratnih, krov su oduvali jaki udari vetra, u ponedeljak, 1. februara, kada je skoro u isto vreme oštećen i krov na zgradi Pošte. Materijalna šteta na krovovima zgrada ove dve ustanove od javnog interesa u Negotinu, zvanično je procenjena na više od dva i po miliona dinara bez uračunatog poreza na dodatu vrednost. O ovim dešavanjima javnost je informisana u više tekstova napisanih za portal ES.

Foto: Ana Stanojević

 

Foto: Ana Stanojević

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com