Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju donelo je Rešenje o davanju saglasnosti za promenu aproprijacija odobrenih  Opštinskoj upravi Negotin u 2016. godini.

Kako se u Službenom listu broj 4/2016 navodi, ovim rešenjem se odobrava promena aproprijacija unutar Osnovnog obrazovanja u iznosu od 2.019.000,00 dinara, radi obezbeđenja sredstava za redovan rad Osnovnog obrazovanja na teritoriji opštine Negotin.

Izmena aproprijacija će se izvršiti umanjenjem pozicije Odluke o budžetu opštine Negotin za 2016. godinu, i to pozicije 271, odnosno troškova putovanja, za 6,51%  u iznosu od 2.019.000,00 dinara. Taj iznos će se preusmeriti za namene nedovoljno planirane Odlukom o budžetu opštine Negotin za 2016. godinu i Finansijskim planom Opštinske uprave opštine Negotin za 2016. godinu,a radi obezbeđenja sredstava za realizaciju javnih nabavki za prevoz učenika u pojedinim školama.

O realizaciji date saglasnosti staraće se Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju, ističe se u Službenom listu broj 4/2016.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

03 # Dosta je bilo! 27-02-2016 11:47
Budzet za 2016 usvojen krajem decembra 2015. Kako je moguce da vec u februaru imamo nedovoljno planirana sredstva, za prevoz ucenika? Bez transparentnosti, ljudi nemaju uvid gde se ova sredstva zaista preusmeravaju i na koji se nacin trose. Opstina Negotin je na 84. mestu po transparentnosti. Za to smo mi sami krivi jer cutimo. Dosta je bilo !
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com