Pre nekoliko meseci portal ES pisao je o nepropisnom parkiranju u blizini Policijske stanice u Negotinu, zatim u blizini Negotinske gimnazije i u skoro rekonstruisanoj ulici Stojanke Radosavljević. Nakon angažovanja policajca čija je uloga bila da reguliše, upozori i kazni one koji se nepropisno parkiraju neko vreme ovaj izmišljeni i neregularni parking gotovo da nije postojao. Ipak, bahato i samovoljno ponašanje opet se lako primilo i ova ulica izgleda kao prenatrpani parking i pored činjenice da nema ocrtanih parkirališta. 

Ko ne poštuje propise? 

Može se reći da i pored dobro poznatog saobraćajnog znaka za zabranu parkiranja malo ko želi da taj isti znak vidi. Osim putničkih vozila, rano jutros mogla su se uočiti i nepropisna službena vozila pa čak i policijska. Dakle, odgovor na gore postavljeno pitanje je jasan. Ni oni koji su zaduženi za regulisanje saobraćaja, ni oni koji sprovode zakon nemaju poštovanja prema "svetosti" u saobraćaju zvanoj - SAOBRAĆAJNI ZNAK! 

Više nego bahato i nasred pešačkog prelaza, na trotoar... Šta je sledeće? 

" Ja više ne znam šta treba da se uradi a da se poštuju propisi i zakon!?! Dokle više!?! Policija parkira gde stigne svoje automobile, obični građani isto...Gde je kraj svom ovom bahatom i bezobzirnom parkiranju i ponašanju? Otac sam deteta sa invaliditetom i svakog jutra suočavam se sa istim problemom. Ispred samog ulaska u gimnaziju parkirani automobili! A da ne govorim o tome da jedva prođem automobilom kroz ulicu Stojanke Radosavljević. Sramno ponašanje i zabranjen pristup osobama sa invaliditetom. Osetim mučninu svakog jutra kada treba da dovezem dete do škole. " - kaže za ES portal ogorčen roditelj deteta sa invaliditetom, Perica Košovljanović.

Sve u svemu, problem za koji smo mislili da je rešen kada je ovom ulicom regulisao saobraćaj policajac, ponovo je oživeo i zadaje nedaće svakom učesniku koji saobraća ovim delom Negotina. U Negotinu sve što je lepo ima kraj!

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # JOVAN 11-03-2016 12:02
Kad ce Negotin da dobije saobracajnu policiju.
Od kad je ovaj tuta-muta preCednik, parkira ko gde hoce. On gleda da se ne zamera nikom da bi opstao . Sada ide po selima i sece vrpce.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
29 # Majda 09-03-2016 18:20
A da aktuelna vlast možda napravi neki parking, makar i onaj koji se plaća? A ne samo 'ne parkiraj ovde, ne parkiraj tamo!''. Da mi auto levitira iznad opštine dok ja 5h čekam u redu za ličnu kartu? Organizujte lepo neko parking mesto, platiću ga bez pogovora!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
013 # Mira Chapman 09-03-2016 18:09
U toj lepoj, novoj ulici napravili su pesacki trotoar da krdo slonova moze njime proci rame uz rame, a nigde ni jesdog pesaka da seta po njemu, A parkinga za automobile nigde nema mada izgleda da u Negotinu ima vise vozila nego ljudi. Ko li smislja ovakve neprakticne planove za nas grad? Dajte ljudi, onima, koji su u korak sa XXI vekom, da planiraju.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com