Predsednik opštine Negotin doneo je Rešenje o obrazovanju Komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje  projekata proizvodnje medijskih sadržaja i davanje predloga za dodelu sredstava, kao i Rešenje o obrazovanju Komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje projekata učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređenje profesionalnih i tehničkih standarda u oblasti javnog informisanja.

U Rešenju o obrazovanju Komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje  projekata proizvodnje medijskih sadržaja i davanje predloga za dodelu sredstava se navodi da se obrazuje komisija u sledećem sastavu: Ljiljana Keković iz Beograda kao predstavnik opštine Negotin, Ferenc Berček iz Bečeja, koji je na predlog udruženja radio stanica „RAB“ izabran za predstavnika novinarskih i medijskih udruženja i Zvonko Damnjanović iz Bora, koji je izabran na predlog udruženja „Lokal pres-a, Udruženja novinara Srbije, Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine i Asocijacije nezavisnih elektronskih medija“ kao predstavnik novinskih i medijskih udruženja.

Kako se u Rešenju ističe, zadaci Komisije su da izabere predsednika Komisije, da svaki član Komisije nezavisno izvrši ocenjivanje svakog prispelog projekta i da po završetku ocenjivanja, najkasnije do 25.03.2016. godine, predsedniku opštine Negotin podnese izveštaj o radu i predlog za dodelu sredstava.

Rešenjem o obrazovanju Komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje projekata učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređenje profesionalnih i tehničkih standarda u oblasti javnog informisanja formira se Komisija čiji su članovi: Nenad Paraskijević iz Negotina, inženjer mašinstva kao predstavnik opštine Negotin, zatim, Zoran Milenović iz Negotina, diplomirani pedagog i Sanja Ilić iz Beograda, diplomirani etnolog-antropolog.

Zadaci i ove Komisije su da izabere predsednika Komisije, da svaki član Komisije nezavisno izvrši ocenjivanje svakog prispelog projekta i da po završetku ocenjivanja, najkasnije do 25.03.2016. godine, predsedniku opštine Negotin podnese izveštaj o radu i predlog za dodelu sredstava.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com