Negotinski market Aleksandrović od juče zvanično otvoren i u Kladovu. Kladovljani presrećni zbog nižih cena i različitih akcija koje im novi market nudi.

Novi market u Kladovu prostire se na 200 kvadrata, a ovaj moderan objekat nalazi se i na predivnoj lokaciji u blizini kladovljanske plaže na Dunavu. Ispred Aleksadrović marketa okupio se veliki broj znatiželjnih Kladovljana i budućih potrošača koji su sa nestrpljenjem iščekivali zvanično otvaranje novog marketa.

Tačno u 11 časova novi Aleksandrović market započeo je sa radom, a prvi kupci mogli su se pohvaliti i vrednim poklonima kojima je ova firma darivala najbrže kupce. Osim ovog poklona svi potencijalni kupci mogli su da se posluže sokovima, kao i kiflicama, suhomesnatim proizvodima i kolačima koji su bili postavljeni u vidu švedskog stola ispred ulaza u market.

„Ovo je dobra stvar za nas Kladovljane jer su cene veoma pristupačne, a Aleksandrović je poznat po akcijskim i promotivnim cenama. Supruga i ja nećemo morati da jednom mesečno posećujemo ovaj market u Negotinu kao što je do sada bio slučaj, već ćemo se prošetati i kupiti sve potrebne namirnice i stvari za naše domaćinstvo.“ – rekao je Dragutin iz Kladova.

Zanimljivo je i to što smo bili u prilici da vidimo i nekoliko rumunskih državljana koji su pazarili u ovom marketu. Jedan od njih je i Jon Mika koji je rekao da često dolazi u Kladovo sa svojim prijateljima i u njemu kupuje sve što mu je potrebno.

„U Kladovu sam često sa prijateljima, što zbog noćnog života što zbog kupovine. Kada sam čuo da će se otvoriti ovaj market dogovorio sam se sa njima i odmah došao. Mogu da budem zadovoljan cenama i nadam se da će market Aleksandrović i u budućnosti imati skromne i pristupačne cene.“ – rekao je mladi rumunski državljanin Jon na otvaranju Aleksandrović marketa u Kladovu.

Osim kod kupaca bilo je primetno zadovoljstvo i kod zaposlenih koji su se maksimalno potrudili da na najbolji način usluže svoje nove potrošače.

Marina Aleksandrović, menadžer prodaje firme Aleksandrović DOO povodom otvaranja Aleksandrović marketa u Kladovu za ES portal kaže:

„Novi Market Aleksandrović u Kladovu prostire se na 200 kvadratnih metara, a posedujemo preko 6.000 različitih artikala što je zaista zadovoljavajući broj kada je u pitanju i potražnja potencijalnih potrošača. Saradnju imamo sa preko 150 dobavljača širom Republike Srbije. Smatrali smo da na tržištu u Kladovu ima mesta i za našu firmu i iz tog razloga rešili smo da privučemo naš deo kupaca a i potrudićemo se da imamo trajno niske cene. U novootvorenom marketu u Kladovu zaposlili smo 17 ljudi koji su ujedno i meštani ovog grada a imamo ambicije da zaposlimo još mladih ljudi. Ovom prilikom želela bih da istaknem da nam je u planu 25. aprila otvorimo još jedan market u Negotinu koji će biti najveći market firme Aleksandrović DOO od 350 kvadrata.“

Firma Aleksandrović DOO ove godine slavi 25 godina postojanja i uspešnog poslovanja na teritorije Negotinske Krajine. Ovim podatkom ne mogu se podičiti mnoge firme u Negotinu ali firma Aleksandrović kroz višedecenijsko poslovanje postala je jedna od najuspešnijih privatnih firmi sa ovih prostora čije ime je poznato svakom žitelju Krajine.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Ilija 23-03-2016 21:12
Odlicno. Kokurencija je porebna s obzirom da usu samo dava super marketa koji drze monpol na teritoriji opstine Kladovo.gg
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # sajko 22-03-2016 11:51
Bas mi je drago. Tekijanka je preterala sa cenama. Aleksandrovic je stvarno korektna firma i prema kupcima a i svojim radnicima. Bravo!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com