Negotin će danas biti u znaku Međunarodnog sajma meda i vina, a svečano otvaranje zakazano je u 18 sati.


Od 18 časova biće priređeno svečano otvaranje Međunarodnog sajma meda i vina pod nazivom „Oni vide med i vinO“. Inače, ovo će biti jedanaesti Sajam meda i vina u našem gradu a očekuje se veliki broj izlagača kako sa ovih prostora tako i širom Srbije. Osim domaćih proizvođača biće i inostranih izlagača na Gradskom trgu.


Bogat program „Majskih svečanosti“ nastavlja se u 19 časova kada će na Muzičkom paviljonu biti organizovana promocija knjige „VinoGrad“ a od 20 časova na Gradskom trgu u Negotinu počinje muzičko veče u znaku „Stubova pop kulture“ i nastupa muzičkog sastava „Dream bend“.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

11 # nego 11-05-2016 17:02
Pa šta ovaj ditektor zna da organizuje. Samo javne radove jer se tu dobro valja.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
10 # Nije 14-05-2016 09:44
Ovaj iznad mene je mnogo veliki paćenik
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com