Petog dana Majskih svečanosti na Gradskom trgu najpre nastupili Negotinski kavaljeri, a nakon proglašenja najboljih sa Sajma meda i vina publiku zabavljao naš popularni pevač Aco Pejović.

FOTO: DRAGAN TRIKIC


Iako je kiša rominjala čitav dan to nije sprečilo negotinsku publiku da se sinoć okupi na gradskom trgu kako bi ispratila najpre nastup Negotinskih kavaljera, a potom i koncert zvezde večeri, a i ovogodišnje svečanosti, Aca Pejovića.

Neposredno pred koncert koji je Pejović održao u našem gradu kiša je stala, ali sa prvim taktovima pesme Neko treći, kojom je otvorio nastup, opet je počela. Ipak, to nije smetalo publici, uglavnom mlađe populacije, da neumorno igra na trgu čitave večeri. Pored dobre muzike i kvalitetnog vina Negotin je juče mogao da ponese i titulu najšarenijeg grada na svetu zbog raznobojnih kišobrana koje su posetioci otvorili.

FOTO: DRAGAN TRIKIC


Popularni pevač je koncert nastavio svojim starim hitovima Opušteno, Nijedna nije kao ti i Taksi koje je publika otpevala sa njim. Sat vremena od početka koncerta na Negotin se sručio veliki pljusak pa su okupljeni potražili zaklon ali čim je kiša stala vratili su se pevanju sa Pejovićem koji ne samo da nije prekidao nastup već je u to vreme publiku počastio svojim velikim hitom Oko mene sve.

Do kraja nastupa đuskalo se uz poznate pevačeve hitove Malo je, Boli kao metak, Litar krvi, Žar ali i plesalo uz balade Godina i jače i Sve ti dugujem kojom se pevač zahvalio ženama što postoje.

Atmosfera je čitave večeri bila na zavidnom nivou i publika je nesumnjivo uživala u velikom koncertu popularnog Aca Pejovića. Program se danas nastavlja od 16 sati kada će biti priređen Slatkiš dan, a potom i održati Dečji karneval. Veče će svojim nastupima završiti lokalni rok bendovi „Lapo lapo“, „Red Danger“ i rok sastav iz Bora „New deal“.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com