Pre skoro godinu dana Negotinci su glasali za nove Mozzart košarkaške terene a uskoro će i dobiti jedno takvo igralište. Ovog leta ponovo će se basket igrati u Borskoj!

Čuveni košarkaški teren u "Borskoj" ponovo će biti mesto gde će se igrati najbolji basket u gradu. Zahvaljujući inicijatoru za konkurisanje na Mozzartovoj nagradnoj igri, Dušanu Mandiću pokrenuto je glasanje za novi teren. Negotinci su svojim glasovima osvojili potrebno mesto među nekoliko gradova u Srbiji i ovog leta će ponovo basket biti aktuelan na nekada poznatom igralištu. 

Kompanija Mozzart započela je radove na terenu koji je u katastrofalnom stanju a osim novog terena ova kompanija poklanja i dve profesionalne konstrukcije koševa. 

Podsećanja radi, osim najzaslužnijeg Mandića i naša medijska kuća ES portal imala je velikog udela u animiranju glasača jer je objavila nekoliko tekstova kojima je pozvala sve Negotince da ožive teren u Borskoj. 

Ovo je pobeda svih Negotinaca!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Mile 27-05-2016 17:30
Terene za sport pravi kladionica i koka kola, deca idu na lecenje uz pomoc sms poruka, putevi, skolstvo, sudstvo, zdravsvo, .... su nam gori neo pre 30-40 godina. A kada stignu izbori ljudi ce da se pobiju izmedju sebe zbog politike, da bude jos gore politicari su odlucili da stalno budemo u predizbornoj kamanji (vec se diskutuje o predsednickim izborima koji ce da budu za dve godine). Nemoj neko da se cudi zasto drzava nema interesa da ulaze u kulturu i obrazovanje.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # Zare 27-05-2016 07:15
Nadam se da ce se i podloga promeniti, tj. da ce ovaj beton biti zamenjen.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com