Serija edukativnih radionica „Podrška ženskom preduzetništvu“, biće zaokružena drugog juna u Zaječaru u organizaciji Regionalne privredne komore Zaječar, Privredne komore Srbije, Udruženja poslovnih žena Timočke krajine, Udruženja poslovnih žena Srbije, Fonda za razvoj i Razvojne agencije Srbije


Edukativne radionice "Podrška ženskom preduzetništvu", koje se od kraja aprila organizuju u nekoliko gradova Srbije, imaju za cilj da se u godini preduzetništva žene upoznaju sa mogućnostima i izazovima pokretanja i uspešnog vođenja sopstvenog posla, kao i servisima, uslugama i finansijskom podrškom koju im država nudi.  Završna radionica biće održana u Zaječaru, drugog juna, u organizaciji Regionalne privredne komore Zaječar, Privredne komore Srbije, Udruženja poslovnih žena Timočke krajine, Udruženja poslovnih žena Srbije, Fonda za razvoj i Razvojne agencije Srbije.  Radionica će biti održana u sedištu Zaječarskog upravnog okruga, na adresi Generala Gambete br. 44. Početak je najavljen za 12 sati.


Prva edukativna radionica održana je 27. aprila u Zrenjaninu, zatim 12. maja u Užicu, u Leskovcu 19. maja, u Šapcu 26. maja, u Kraljevu se organizuje danas, a završna predstoji, 2. juna u Zaječaru.


Tokom mesec i po dana trajanja, ovaj vid edukacije trebalo je da podstakne ekonomsko osnaživanja žena i žensko preduzetništvo, omogući otvaranje novih radnih mesta, poveća zaposlenost žena i da doprinos razvoju privrede. Radionice organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, Fondom za razvoj RS i Razvojnom agencijom Srbije, a uz podršku kompanije DHL International Beograd.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com