Zgrada u centru Negotina u kojoj je svoje kancelarije nekada imala negotinska policija skoro je pa rekonstruisana. 

 

Nekadašnja zgrada policije skoro pa će biti funkcionalna. Ostali su još neki fini radovi enterijera a ona spolja blista i daje sasvim drugačiju sliku centru Negotina. Ne treba zaboraviti da je već neko vreme ova zgrada bila u haotičnom stanju i da je davala utisak poput napuštenih i oronulih domova. Sada centar zaista lepo izgleda a nova rekonstruisana zgrada prosto blješti svojom svežom farbom i gradnjom. 

Podsećanja radi, radovi na rekonstrukciji i restauraciji pomenute zgrade započeti su u novembru mesecu prošle godine, a predviđeno je da budu završeni za 65 radnih dana. Ipak, zbog loših vremenskih uslova ona se poprilično odužila ali konačno dobija svoj novi izgled. Vrednost radova na ovom objektu iznosi 28.792.418,40 dinara sa PDV-om, a radove izvode DOO „Cvetkova gradnja“ iz Negotina i DOO „KGH Inženjering“ iz Zaječara. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Mile 13-06-2016 08:19
Vrednost radova je 240 hiljada evra?? Meni ovo deluje previse. Ta zgrada ima u osnovi nekih 170m² povrsine, po ovoj ceni ispada kvadrat za celu zgradu oko 700 evra (340m², prizemlje i sprat). Renoviranje takvih zgrada nije jeftino, ali ova cena je bas preterana.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Mile 13-06-2016 07:57
Zaista lepo izgleda, svaka cast. Medjutim jos uvek stoji otvoreno pitanje,cije je ovo? Koliko je meni poznato , prizemni deo i podrum ove zgrade je privatna imovina, a kako vidim drzava (to jest ja i vi) placa celokupno renoviranje. Ajde novinari malo istrazite i napisite ko je vlasnik i da li su i oni ulozili novac u renoviranje. Nazalost na stranici katastra se za ovu adresu nista ne moze naci.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com