Crveni krst Negotin prethodne nedelje posetio je sve matične osnovne i srednje škole na teritoriji Negotinske Krajine i uručio im izuzetno vredne donacije u vidu sportske opreme i sportskih rekvizita.

FOTO: Crveni krst Negotin

Prethodnog četvrtka i petka, Crveni krst Negotin obišao je sve matične osnovne i srednje škole naše opštine i tom prilikom uručio im vredne donacije. Školske uprave i nastavnički kadar svih škola izrazio je veliko zadovoljstvo povodom donacija koje su neophodne za baljenje sportom i fizičkim aktivnostima u školama. 

Crveni krst iz Negotina ističe i veliku zahvalnost kompaniji Coca-Cola bez koje ova akcija ne bi bila realizovana jer je ovaj gigant pomogao projektu koji je pokrenula pomenuta ustanova. Ova akcija, odnosno donacija pokazatelj je da Crveni krst brine o deci i školarcima na teritoriji Krajine i da pomaže u nastojanju da se svako dete pravilno fizički razvija i zdravo živi. U Crvenom krstu, takođe, ističu da su volonteri koji su mnogo pomogli u dostavi ove donacije još jednom pokazali svoju veličinu i posvećenost pružanja pomoći i da je to koncept kojim ova ustanova može biti ponosna. 

U Crvenom krstu Negotin najavljuju još sličnih akcija i nadaju se da će u narednom periodu upravo ovakve donacije i projekti pomoći mnogim ustanovama,institucijama i ljudima u ovom kraju. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com