U parku u negotinskom naselju „Cvećara“ nepoznati počinioci demolirali su ljuljaške i klackalice. 

 

Nakon polomljene ograde na klizalištu, u Negotinu se sve češće dešavaju ispadi huligana. Destrukcija i ponašanje koje nije bilo učestalo u našoj Negotinskoj Krajini, polako ali sigurno postaje sve prisutnije. 

Kome smetaju klackalice i ljuljaške predviđene za zabavu mlađe,ali što da ne i starije populacije u Negotinu? Šta se čini da se suzbije sve češća destrukcija huligana širom Negotina i kada će nepoznati počinioci, napokon postati poznati široj javnosti? 

U pomenutom parku u naselju „Cvećara“, gotovo svake večeri okuplja se omladina, ali ono što ostavljaju za sobom je više nego bahato ponašanje. Razočaravajuće  i deprimirajuće deluju fotografije koje je zabeležila ekipa ES portala. Da je nešto pozitivno u pitanju, rekli bismo Vam da uživate u prizoru, na nažu i vašu žalost, preostaje nam da gledamo u nedela nas i naše dece. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

04 # bingo 10-02-2018 20:50
Dokle?Dokle god ne budu adekvatno kaznjeni.Kod nas preventivne mere(u vidu video nadzora ili cesceg patroliranja policije) ne deluju,tako da samo velike novcane ili zatvorske kazne bi resile problem,naravno,ukoliko se pocinioci znaju.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
08 # Iskreno 10-02-2018 07:54
Gde je policija i sta to bese
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
020 # np 09-02-2018 12:49
gospodo,to je lokalni ološ i besposličari. huligani mi zvuci nekako otmenije za takve propalice!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com