Povodom informacije koju smo primili od građana iz sela Štubik, a povodom stare drvene bandere koja predstavlja problem i opasnost po imovinu i život dotične građanke, prenosimo apel za zamenu dotrajale  drvene bandere koja je u svakom trenutku sklona padu. 

 

Naime, kako saznajemo, u neposrednoj okolini živi starica koja je više puta molila za apel i rešenja ovog problema, ali niko od nadležnih nije reagovao. U okolini su kažu građani, sve ostale bandere zamenjene novim betonskim banderama, ali izražavaju čuđenje kroz ovaj slučaj, jer dotrajala drvena bandera nije zamenjena. Starica je spremna da za ovaj problem izdvoji lična novčana sredstva iako ima malu penziju, uz to je i redovni je platiša računa za utrošenu električnu energiju. Ovim putem apelujemo na nadlažne organe, nadajući se, rešavanju problema u najskorijem vremenskom roku bez ikakvih posledica.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com