Predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović, raspisao je Konkurs za dodelu sredstava iz programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Negotin u 2015. godini. Konkurs će trajati do 19. juna 2015. godine. 

Konkursom je obuhvaćeno više poljoprivrednih kultura, a sam Konkurs je raspisan sa jedinstvenim ciljem a to je razvoj poljoprivrede na teritoriji opštine Negotin. Sve zahteve komisija će obrađivati po sistemu prvo pristiglih, dok će nakon razmatranja zahteva krenuti u terenski obilazak samo prihvatljivih zahteva. Uvid u konkurs jasno pokazuje maksimalne iznose podsticaja za koje se može konkurisati iz takođe jasno navedenog investicionog spektra. U celosti vam predstavljamo kriterijume po kojima će sredstva biti raspodeljena, kao i to koja je dokumentacija neophodna da bi se uopšte konkurisalo za dodelu sredstava.

Dostavljamo vam u prilog i dva obrasca: OBRAZAC ZAHTEVA MEHANIZACIJA_ PRERADA_MARKETING i OBRAZAC ZAHTEVA ZA UDRUŽENA_EDUKACIJU_ORGANSKU PROIZVODNJU.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com