Ove nedelje je u Beogradu održana svečanost na kojoj su nagrađene najuspešnije opštine istočne Srbije u oblasti naplate poreza na imovinu, a opština Negotin zauzela je drugo mesto po uspešnosti i nagradu od 250 000 evra.

Foto: Serbian Puzzle

Prva i treća nagrada pripala je opštini Boljevac i opštini Sokobanja. Predsednicima opština nagrade je uručio švajcarski ambasador Žan-Danijel Ruh, koji je, između ostalog, naglasio da će novac koji prvih pet opština dobije ići isključivo u razvojne svrhe, kako bi se poboljšao kvalitet usluga prema građanima. 

Nagradu u ime naše opštine primio je predsednik opštine Jovan Milovanović, ističući da će sav novac biti uložen u poboljšanje energetske efikasnosti javne rasvete. 

Lokalne samouprave Veliko Gradište i Zaječar podelile su četvrto i peto mesto, čime su nagrađene sa po 62 500 evra.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # ЈА 28-08-2015 19:12
Tolike pare za javnu rasvetu???
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com