Sednica na kojoj će se raspravljati o budžetu za 2015. godinu i rebalansu budžeta za ovu godinu počeće u ponedeljak  22. decembra 2014. godine.

Narodna skupština (foto: rts.rs)

Pored ova dva veoma bitna pitanja, razmatraće se i prateći zakoni. 

Podsećanja radi, Vlada je juče usvojila Predlog zakona o izmenama i dopunama  Zakona o republičkom budžetu za 2014. godinu i uputila ga Narodnoj skupštini Srbije na razmatranje po hitnom postupku.

Razmatranje Odluke o budžetu za narednu godinu aktuelno je i u našoj opštini Negotin, naravno u pitanju je lokalni budžet za 2015. godinu.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com