U susret praznicima iz Beograda stiže potvrda o namerama vezanim za oživljavanje područja Istočne Srbije u okviru Nacionalne strategije u poljoprivredi.

Foto: East Side

Ministarka poljoprivrede, Snežana Bogosavljević Bošković, najavila je da se u okviru planova za oživljavanje sela na jugu i istoku Srbije, početkom januara očekuje potisivanje sporazuma o saradnji sa italijanskom kompanijom "Rigoni di Asiago", koja se bavi organskom proizvodnjom i jedna je od najvećih u toj grani.

Sprska ministarka poljoprivrede kaže da je poljoprivreda jedna od razvojnih šansi Srbije. Kao glavne ciljeve srpske strategije u toj oblasti navodi oživljavanje sela i povećanje proizvodnje, a za to su potrebni novi pristupi organizaciji i edukaciji proizvođača, kaže Snežana Bogosavljević Bošković.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Jared 27-05-2015 09:40
May I simply say what a comfort to uncover someone that really understands what they're discussing on the web.
You actually realize how to bring a problem
to light and make it important. More people ought to check this out and understand this
side of the story. I can't believe you are not more popular given that
you certainly possess the gift.

Here is my weblog ... clash of clans guide th8: http://telechargerfarcry4.com
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Saban Saulic 08-01-2015 10:28
Pisle Mitra Mirica red je da se obrati i Saban. :)))
Malo sale, ali covek je u pravu 100%.
NIKAD MANJE ULAGANJA A VISE ULAGIVANJA.....
Investicija nigde, pogodovu u Negotinu. Samo lazu i najavljuju investicije za 2017, 18. godinu. Pa jel su oni normalni. Do tada ko zna sta moze da se desi!!!
Sta Vi gospodo draga nameravate da uradite u Negotinu SAD NA PROLECE (marta, aprila, maja)?
Ako nista ne nameravate, sidjite sa vlasti i pustite nekog ko hoce da radi, a ne samo da obecava.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # Mitar Mirić 27-12-2014 13:12
Isto to je najavljivano i pre 2-3 godine. Proverite sajta opštine. Demagogija biće-biće. A najavljeno je da će biti potpisan sporazum o saradnji. Niko ne pominje tačan početak bilo kakvih investicija. Plate nikada manje, porezi nikada veći. Alo probudite se!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com