Odbornici Skupštine opštine Negotin razmatraće u petak, 13.oktobra, predlog odluke o novoj ceni grejanja. Na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta i izmena odluke o parkiralištima.



Predsednik Skupštine opštine Negotin, dr med Ljubisav Božilović, 40.sednicu lokalnog parlamenta zakazao je za 10 časova.

Odbornici SO Negotin će se nakon usvajanja izveštaja sa prethodne sednice i dnevnog reda za ovo zasedanje, najpre izjašnjavati o novoj ceni grejanja, koju su nedavno, na svojoj sednici, usvojili članovi Opštinskog veća.

Članovi Veća su odlučili, razmatrajući zahtev za odobrenje cena toplotne energije u nastupajućoj sezoni JKP „Badnjevo“, da varijabilni deo cene grejanja u predstojećoj sezoni poskupi za 20 odsto i u kategoriji stambenog prostora iznosi 5,65 dinara po kilovatsatu, a poslovnog 7,07, a da se fiksni smanji za 3,4 odsto, što znači da će ga stanari plaćati 25,82 dinara po metru kvadratnom, a vlasnici poslovnog prostora i ustanove 32,27.

Odbornici će u petak razmatrati i Odluku o izmeni odluke o javnim parkiralištima, kojom će biti regulisana privremena namenska parkirališta za prodaju polovnih automobila, kao i ono za prodaju lubenica i kupusa, ali će biti utvrđene i odgovarajuće naknade za te namene.

Pored ovih, predviđeno je i nekoliko proceduralnih odluka, neophodnih za dalje funkcionisanje lokalne samouprave, pa će tako odbornici imenovati članove Komisije za stipendiranje studenata i učenika srednjih škola, a nove članove dobiće i Nadzorni i Upravni odbor u Centru za socijalni rad, Upravni odbor u Predškolskoj ustanovi “Pčelica”, kao i Školski odbori u osnovnim školama: “Vera Radosavljević” i “Pavle Ilić Veljko” u Dušanovcu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

013 # z 22-10-2017 23:04
kod ovih bi i zlato zarđalo !!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
112 # dude kobilanovic kob 18-10-2017 12:48
se skupio grjnaje mene briga imam si drva na sporet drveni,a u simu idem na more bas me briga
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
018 # Niko bitan 11-10-2017 14:25
BUNICEMO SE, IZACI CEMO NA ULICE!!! OVO NIJE NORMALNO!!!SVUDA SVE POJEFTINJUJE, A U NEGOTINU SAMO POSKUPLJUJE.SRAMOTA, NECEMO PLACATI GUBITASIMA JOS I NJIHOVE HIROVE I NEOPRAVDANE TROSKOVE, NJIMA NE BI POMOGLO NI POVECANJE CENE GREJANJA I SVIH USLUGA ZA 1000%. NA ULICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
010 # np 23-10-2017 15:50
ko će se buni? ovi bre ima da dodju iz kuće da uzmu stvari i niko ne sme a da kaže
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
119 # p.n. 11-10-2017 14:19
ja bih predložio da se cena grejanja poveća 99posto
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com