Poznati privatni proizvođač vina, koji u svojoj prodaji ima i mlečne proizvode kao i lanac pekara, bio je gost na sajmu turizma u Krajovi u Rumuniji, sa direktorom Turističke organizacije opštine Negotin Dušanom Petrovićem.

Foto: Facebook stranica Matalj Vinarija - Negotin

Pre svega, ovo je jedna vrlo značajna manifestacija koja je okupila dosta stranih izlagača, koji su predstavljali svoje turističke potencijale. Iz godine u godinu, vinarija „Matalj“ svojim kvalitetnim proizvodima i dobrim poslovanjem, prezentuje opštinu Negotin, naše vinogorje i naše turističke potencijale. 

Na naš ponos, ovi proizvođači vina osvajaju brojne nagrade za vino koje proizvode na svim domaćim i inostranim takmičenjima. To su uglavnom prva ili druga mesta, odnosno zlatne i srebrne medalje za kvalitet proizvoda koji je poznat svuda po svetu. Najpoznatije sorte belog i crnog vina koje ova vinarija poseduju su: „Kremen“, „Dušica“, „Crna Tamjanika“.

Sve je to samo još dodatno priznanje za trud i ulaganje koje je ova firma utrošila, kako bi kupci imali što kvalitetniji proizvod, i naravno, kako bi građani bili ponosni na predstavljenje Negotinske Krajine na raznim sajmovima u svetu. U prilogu možete pogledati foto galeriju sa sajma turizma u Krajovi.

Slike su preuzete sa zvaničnog fejsbuk profila vinarije „Matalj“.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

07 # vera 03-04-2018 00:21
jednom sam se napila ko letva od tog vina,6 dana nisam znala za sebe
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com