Prethodnog dana dogodile su se čak tri saobraćajne nesreće na teritorije Negotinske Krajine, saznaje ES portal. 

U čak dve saobraćajne nesreće učestvovali su motociklisti. Prva saobraćajna nesreća, o kojoj smo pisali, dogodila se na Samarinovačkom putu u Negotinu, u kojoj je nakon sudara sa automobilom, motociklista zadobio povrede unutrašnjih organa i hitno je operisan u ZC Bor.

I u drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Negotin - Zaječar oboren je motociklista. Prema rečima očevidaca u ovoj saobraćajnoj nesreći, na oko 15km od Negotina, kamion je zakačio i oborio motocikl. Policija je izvršila uviđaj i još uvek se čeka na zvanično obaveštenje.

U jutarnjim časovima, oko 5 sati dogodila se još jedna saobraćajna nesreća na teritoriji opštine Negotin, a kako nam je rečeno došlo je do gubljenja kontrole nad vozilom i sletanja s puta mlađeg vozača automobila. On je zbrinut u SHMP u Negotinu, gde je pregledan od strane hirurga a kasnije upućen u višu bolničku ustanovu radi detaljnijeg pregleda. Povređeni mladić prevezen je u ZC Bor radi pregleda od strane maksilofacijalnog hirurga.

Prethodnog dana i noći na osnovu informacijama kojima ES portal raspolaže, u službama Hitne pomoći i saobraćajne policije u Negotinu bilo je dosta posla. Kako bi ovakvi nemili događaji što manje bili učestali molimo sve učesnike u saobraćaju da budu pažljiviji i oprezniju u vožnji, kao i to da poštuju propise radi svoje i tuđe sigurnosti.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com