Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru pronašli su i zaplenili oko 14 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, namenjenog za dalju prodaju.

Foto: MUP - Policijska uprava Bor

Duvan je pronađen prilikom pregleda automobila i pretresa stana I. K. (1961) iz Bora, a bio je zapakovan u više plastičnih i papirnatih kesa.

Foto: MUP - Policijska uprava Bor

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv I. K. biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Mica nikolicevo 04-03-2016 20:43
Ne trpi drzava konkurenciju a kao to je udarac za mafijasku drzavu
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com