Pripadnici MUP-a u Negotinu odredili su zadržavanje do 48 sati sugrađaninu N. R. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP / Policijska uprava Bor

Pretresom njegovog domaćinstva policija je pronašla improvizovanu laboratoriju u kojoj se nalazilo 18 biljaka zelene boje nalik na marihuanu.

Foto: MUP / Policijska uprava Bor

Nakon zadržavanja do 48 sati N. R. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, na čiji predlog je osumnjičenom od strane sudije za prethodni postupak određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Foto: MUP / Policijska uprava Bor

 

Foto: MUP / Policijska uprava Bor

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

18 # Kiš 15-03-2016 22:28
Možda je pravio kanabisovo ulje iz zdravstvenih razloga.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com