Oko 10 sati na magistralnom putu Negotin – Kladovo dogodila se saobraćajna nezgoda. Vozač teže povređen. 


Vozač automobila marke Audi sleteo je svojim putničkim vozilom na magistralnom putu Negotin – Kladovo u blizini skretanja za selo Slatina. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom krećući se iz pravca Kladova i sleteo je sa puta i zadobio teške telesne povrede. Prema prvim saznanjima reč je o osobi iz sela Korbova.  Nakon ukazane pomoći od strane službe Hitne pomoći iz Negotina, urgentno je prebačen na Specijalističko odeljenje grudne hirurgije u Nišu. 

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta. Prema prvim informacijama u automobilu bila je još jedna osoba na mesto suvozača ali ona je prošla bez težih telesnih povreda. 

Na licu mesta izvršen je uviđaj negotinske saobraćajne policije. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

02 # kaskader 01-04-2016 19:26
zalosno, slazem sve da u negotinu voze kao nenormalni i to se mahom zna koji su,sta drze pa im se moze.verujem da i vecina vas zna.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
22 # Alex 01-04-2016 13:37
Nemam reci, samo lose vesti, svuda oko nas. Ali dragi moji to i traze, 90%ljudi u Ng i okolini voze kao nenormalni, tako im i treba. Svesni smo da su nam putevi uzasni i da treba voziti polako. Zalosno jeste ali da li je vozac mislio otome i o svojoj porodici kada jevozio ne prilagodjenom brzinom
!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
21 # neko ko je otišao 01-04-2016 08:46
Tužno, ali ovakvih likova ima dosta u kraju. Jedna ispravka: Nije vršen uviđaj negotinske policije, već je negotinska policija izvršila uviđaj.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com