U noći između, 17 - 18. jula nepoznata osoba obila je prodavnicu „Uljarica“ u selu Mokranje nedaleko od Negotina.

 

FOTO: Ž.Bokšerović

Nepoznati počinilac je provalio prodavnicu tako što je razbio prozor i ušao u pomenutu prodavnicu. Tom prilikom iz prodavnice odneta je velika količina robe i samim tim načinjena velika materijalna šteta. 

Kako ES portal nezvanično saznaje, moguća je načinjena šteta u vrednosti i do 200.000 dinara. Ovo je treća pljačka ove prodavnice u samo nekoliko meseci, a meštani ovog sela u Krajini kažu da se boje i za sopstvenu sigurnost posle učestalih pljački koje se događaju na teritoriji naše opštine. 

Policija je izvršila uviđaj i istraga je u toku.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Slavisa 24-08-2016 22:37
Ma sta me briga za obijanje prodavnice mozda covek nije imao sta da jede ili nema poso.Bitno je da smo osvojili medalje i da se otvori jos koja kladionica ,a i da bude jos neko sportsko takmicenje pa cemo zaboraviti na probleme koje imamo.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Dejan 18-07-2016 14:18
I ovo ce nasa policija da "razotkrije" kao i sve slucajeve pre. Treci put, ista radnja. Dajte nam nove policajce iz "uvoza" a ove saljite sto dalje od nas.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com