Prema saopštenjima Ministarstva unutrašnjih poslova – Policijske uprave u Boru, u Negotinu zaplenjeno 46 kilograma sušene marihuane, a u Kladovu oko devet i po kilograma rezanog duvana namenjenog  daljoj prodaji 

 

Policijska uprava u Boru izdala je saopštenje u kome se navodi da je negotinska policija zaplenila 46 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu iz okoline Negotina. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija, policija je kod osumnjičenog M.C. (1961) pronašla oko 46 kilograma sušene marihuane, spremne za prodaju. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom M.C. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. M.C. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Boru od 6. novembra. 

 

Prilikom pretresa, policija u Kladovu pronašla oko 9,5 kg  rezanog duvana 

Dan kasnije, 7. novembra, portalu ES je stiglo novo saopštenje PU Bor, o aktivnostima kladovske policije. 

U saopštenju se kaže da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija pedesetosmogodišnjeg muškarca iz tog mesta, pronašli oko devet i po kilograma rezanog duvana, namenjenog za dalju prodaju, vagicu za precizno merenje i 200 komada praznih cigareta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe, protiv osumnjičenog, u redovnom postupku, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

64 # prof dr paunovic 08-11-2016 21:59
dajte narodu da pusi,ionako smo ispusili...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com