Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, rasvetlili su više krivičnih dela, koja su se dogodila u proteklih mesec dana na teritoriji Negotina, identifikovali trojicu osumnjičenih iz Negotina i Bora i kod njih pronašli više od 70 grama marihuane

 

Sedamnaestogodišnjak iz Negotina se tereti da je izvršio krivična dela: krađa, teška krađa, dve teške krađe na drzak način i razbojništvo.

Sumnja se da je on iz prostorija tehničke škole u Negotinu otuđio pehare, kao i da je u okolini Negotina obio školu iz koje je ukrao projektore i kompjutere. On je osumnjičen i da je na ulici oteo tašnu šezdeset osmogodišnjoj ženi, kao i da je zajedno sa petnestogodišnjakom iz Negotina, takođe na ulici, oteo tašnu sedamdeset šestogodišnjoj ženi.

Sedamnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak iz Bora terete se da su učinili i krivično delo razbojnišvo, kada su prišli s leđa pedeset šestogodišnjoj ženi, gurnuli je, a kada je ona pala oteli joj tašnu. 

Protiv njih će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Prilikom pretresa stanova sedamnesogodišnjaka i petnaestogodišnjaka, policija je pronašla marihuanu pa će protiv njih biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Navedeno je u Saopštenju Policijske uprave Bor.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

04 # Marko 09-12-2016 00:33
A nesto vezano za neku od 30 kradja i obijanja objekata u poslednjih mesec i po?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # mile 08-12-2016 15:34
A ove pljacke po selima??
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # velja komunista 07-12-2016 18:04
napredni mladici
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com