Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, po nalogu Osnovnog tužilaštva uhapsili su M.A. (27) iz Slatine zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

foto: pixabay.com

M.A. je, kako saznajemo u nadležnom tužilaštvu, pod dejstvom alkohola, tukao majku i oca, ali i svoju babu. Po prijavi porodice on se ubrzo našao iza rešetaka. Do sada nije privođen zbog nasilja, premda porodicu maltretira već duže vreme. 

Uz krivičnu prijavu sproveden je nadležnom tužilaštvu, koje je dalo predlog da mu se odredi pritvor, što je sudija za prethodni postupak i prihvatio, te je osumnjičeni M.A. sproveden u zatvor gde će provesti do 30 dana.

foto: pixabay.com

Slučajevi nasilja u porodici u Negotinskoj krajini nisu retki. Tako je sredinom decembra, I.A. (40) iz Negotina, više puta privođenog upravo zbog nasilja u porodici, određen pritvor u trajanju do 30 dana jer je ponovo nasrnuo na svoje roditelje, a ocu je tom prilikom naneo povrede zbog kojih su morali da zovu Hitnu pomoć i policiju. Zanimljivo je da je isto delo ponovio tek što je pušten iz bolnice Centralnog zatvora, u kojoj je sud zbog nasilja u porodici zatražio da psihijatrijski stručnjaci ocene njegovo psihično stanje.

Početkom decembra prošle godine uhapšen je D.G. (39) iz okolone Negotina koji je u porodičnoj kući vređao suprugu i maloletno dete pretio im da će ih ubiti. Kad je došla policija D.G. je napao i vređao i policijske službenike i ometao ih u vršenju službene radnje.

Sredinom septembra uhapšen je i B. S. (38), takođe, zbog nasilja u porodici. On je pretio supruzi i deci, lomio nameštaj i razbijao stvari po kući. Dan ranije, uhapšen je i J.G. (63) zbog toga što je, nakon kraće rasprave, više puta udario svoju majku.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

110 # Prcko 12-04-2017 10:44
Ideš pod mač bato!!!
kakvo hapšenje bre!!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
15 # velja komunista 13-04-2017 20:02
dajte propalicu kod mene 2 dana da ga prevaspitam
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com