Denis Gačić (28) iz Urovice kod Negotina ubio je sinoć oko 21 sat bivšu suprugu Danijelu Handl (22) sa kojom ima trojicu sinova od tri, pet i sedam godina.

Žrtva, Danijela Handl, foto: Facebook


Nesrećnu mladu ženu ovaj višestruki povratnik, osuđivan zbog krađa i razbojništva ubio je u centru sela sa više uboda nožem u predelu vrata i lica. Kako o zločinu svedoči trinaestogodišnji brat žrtve on i sestra su uveče krenuli u centar sela do prodavnice. Danijelin bivši suprug, koga je sa dvojicom mlađih sinova napustila ovog aprila, presreo ih je u neposrednoj blizini svoje kuće.

Rekao sam sestri da požurimo jer mi je sumnjivo što je nije zaustavio nego je otišao kući. Nismo prošli ni 500 metara kad nas je sustigao i rekao Danijeli da želi da nešto popričaju, a meni da idem. Nisam hteo, ali me je ona poslala do prodavnice. Onda sam je čuo kako vrišti, okrenuo se i video kako je obara na put i bode nožem. Potrčao sam do prodavnice, pao na mostu i zvao u pomoć”, kaže Lj.H. (13), Danijelin mlađi brat.

Mesto zločina, foto: S.M.Jovanović



U domu Handlovih o bivšem zetu nemaju reči hvale, kažu da Danijela sa njim nije imala dobar život. Navodno ju je konstantno maltretirao, a kad ga je napustila i dovela dva od njihova tri sina, stalno je dolazio.

Nisam hteo da ga pustim u dvorište. Prijavljivali smo ga nekoliko puta, čak smo i kod advokata napisali privatnu tužbu. Zarekao se da će je ubiti gde god je vidi i eto zavio nam kuću u crno”, kaže Nikola Handl, Danijelin otac.

Ova mlada žena je, saznajemo u negotinskom tužilaštvu, zbog nasilja u porodici 17.maja podnela krivičnu prijavu. Tada je navela da joj je bivši suprug u aprilu pretio da će je ubiti. Sredinom aprila je ovaj događaj prijavila i policiji. Tužilaštvo je, odmah po prijemu krivične prijave, 18.maja tražilo od policije da proveri navode iz prijave, a 13.juna je stigao izveštaj, ali, po rečima tužilaštva, nepotpun, pa je ostalo da se provere još neki navodi.

Dom Handlovih, foto: S.M.Jovanović

Denisu Gačiću određeno je zadržavanje do 48 sati. On je, navode u Ministartvu unutrašnjih poslova Srbije, odmah po zločinu bacio nož kojim je ubio bivšu suprugu.

Gačić je, inače, stari znalac policije. Već je osuđivan više puta zbog krađa, a jednom i zbog razbojništva. 

On će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

42 # dobrica 01-07-2017 15:11
Dvoumio sam se da li da ostavim komentar jer osećam moralnu potrebu da to učinim. Moj stav je da ne treba tražiti odgovornost MUPa,tužilaštva,naravno ako ima elemenata KD-a, ali bi trebalo obavestiti građane Negotina da postave pitanje nadležnima iz BGD-a "Кoliko policajaca iz Policijske stanice Negotin brine o bezbednosti na terenu u Urovici i okolnim selima i koliko se fizički pojavljuju tamo",to nije greška policajaca iz Negotina niti starešinskog sastava,da li isti ti policajci imaju adekvatna vozila za teren gde treba da obavljaju zadatke, treba se povećati preventivni rad na terenu a kad stigne do KD-a već je kasno, eto ode jedan mladi život u bescenje,jedna porodica je zavijena u crno, ostaše deca bez majke,otac bez ćerke,brat bez sestre, dok će jedna osoba biti u zatvoru i najbolje dane u životu provesti tamo.Trebamo podržati PS Negotin jer oni brinu o našoj bezbednosti i mi kao građani trebmo im pružiti moralnu podršku vezano za uslove u kojima rade, opremu i vozila.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
33 # miki konj 03-07-2017 12:54
nepismen si
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
10 # neko ko je otišao 25-07-2017 08:59
Citat miki konj:
nepismen si

Važno je da si ti pismen. Uostalom, ime sa kojim si se potpisao govori sve.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com