Sve češće u našem gradu se susrećemo sa polomljenim kantama, kontejnerima, koji čak u nekim slučajevima gore, polomljenim klupama u centru, uništavanja stolica na gradskom stadionu. Ovog puta, svedoci smo novih vandalskih činova, na slici koju nam je prosledio čitalac može se videti polomljena kanta u centru grada, dok je drugi čitalac reporter dostavio sliku o polomljenom delu česme . 

Foto: Fotografije naših vernih čitalaca

Šta je to što naše sugrađane tera na ovakve činove, da li nedostatak kućnog vaspitanja, višak energije koje nemaju gde utrošiti ili nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalaze. Da li je ovakav način opravdan kako bi se možda uputila neka poruka nezadovoljstva ili je ovo ipak samo čin huliganizma i vandalizma? Ostaje nam da u budućem periodu utičemo što više na našu decu i vaspitamo ih pravilno, kako bi odrasli u muškarce i žene sa pravim vrednostima, da cene ono što imaju i poštuju tuđe, odnosno čuvaju ono što je neko postavio i ugradio kako bi nam grad izgledao lepo i bio uređeniji.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # np 28-03-2018 14:23
obesiti javno za testise ko ovo radi
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # Peđa 23-03-2018 21:18
Postaviti kamere u centru i po parkovima. Pogledajte onaj park kod škole Branko Radičević. Zamišljen da bude oaza u Negotinu, a sada sve polomljeno, niko ne brine o njemu. Polomljene flaše, uništeno dečije igralište, razbijena svetla, nezavršena fontana služi kao deponija za otpad... i da ne nabrajam više. A par kamera ili dva čuvara koja bi obavestila policiju, bi rešila stvar, a uz to bilo bi jeftinije nego popravke od vandalizma (mada u ovome parku popravke se ne vrše, sem što Komunalno povremeno pokosi travu, da se manja deca ne bi izgubila u parku).
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
010 # Damir 17-03-2018 08:51
Dušanov zakon bi rešio problem...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
010 # negotinac 16-03-2018 22:05
policija i inspektori ne rade svoj posao
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com