Teška i čudna situacija zadesila je našeg sugrađanina ovih dana.

Foto: Čitalac Igor Lazarević

Našoj redakciji obratio se sugrađanin Igor Lazarević čiji je tast doživeo neprijatnu situaciju. Naime, pre par dana u stanu u Dunavskoj ulici broj 44/5 u kojoj živi gospodin Jović Slaviša, koji je paraplegičar, ušla je takozvana živa voda. Ekipe JKP „Badnjevo“ su brzo izašle na teren i sanirale kvar. Međutim, velika materijalna šteta koja je nastala nakon ove poplave predstavlja problem. 

Foto: Čitalac Igor Lazarević

JKP „Badnjevo“ nije nadležno za naknadu štete jer se radi o „živoj“ vodi. Nadležan je Eko fond koji se nalazi pri opštini. Ovde nastaje svojevrstan paradoks. Gospodin Jović trenutno otkupljuje ovaj stan od opštine, što znači da bi opština faktički morala da tuži samu sebe za nadoknadu štete, dodaje Lazarević, jer je stan i dalje u vlasništvu opštine.

Foto: Čitalac Igor Lazarević

Redakcija portala „East side“ nastaviće da prati dalje ovu priču.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

11 # neko 30-04-2018 20:40
Taj mlati malo koliko znam ekipa iz opštine je bila na licu mesta i procenila štetu. Čisto da se zna.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
17 # pn 27-04-2018 00:28
nek tuži živu vodu
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com