U Domu kulture "Stevan Mokranjac" u Negotinu, organizatoru renomiranog muzičkog Festivala, počela je prodaja kompleta karata za ovogodišnje Mokranjčeve dane. Ulaznice za festivalske programe, od 10. do 16. septembra, prodaju se na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 14 časova  i od 17 do 19 sati. Biletarnica će raditi i subotom u vremenu od 8 do 13 h.

Svima koji bi da na vreme obezbede karte za ovogodišnju pedesetu jubilarnu sezonu Festivala "Mokranjčevi dani", organizator jedne od najznačajnijih srpskih manifestacije, Dom kulture "Stevan Mokranjac", ponudio je povoljne uslove kupovine u takozvanoj pretprodaji. Komplet ulaznica za programe koji će se priređivati tokom sedam festivalskih dana, sa poklon koncertom Beogradske filharmonije, koji je omogućila Delegacija Evropske unije, košta 3 400 dinara, uz mogućnost odloženog plaćanja u dve rate. Kako portal East Side saznaje svi oni koji se opredele za kupovinu kompleta ulaznica u pretprodaji ostvariće uštedu imajući u vidu cene karata za pojedinačne programe koje iznose od 200 do 800 dinara.

Program 50. Festivala "Mokranjčevi dani" / 1. deo (klik za uvećanje)

Pedeseti, jubilarni Festival "Mokranjčevi dani", u rodnom gradu muzičkog velikana Stevana Stojanovića Mokranjca, kao centralna kulturna manifestacija u Srbiji, biće organizovan od 10. do 16. septembra, uz generalno pokroviteljstvo Opštine Negotin i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Pokrovitelji su: Delegacija Evropske unije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS, Sokoj, Ogranak HE Đerdap, MTS, Dunav osiguranje, UniCredit Banka i Elixir Prahovo

Program 50. Festivala "Mokranjčevi dani" / 2. deo (klik za uvećanje)

Festival koji će okupiti renomirane domaće izvođače i inostrane horove, te brojne goste, kao i ranijih godina, imaće podršku Radio Beograda i Politike i drugih medijskih kuća.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # Živojin Jovanović 27-08-2015 07:11
Zašto Rogljevo? Šta ima veze Rogljevo sa Stevanom Mokranjcem? Zar mu je otac rođen u Rogljevu a ne u Mokranju? Ovo je velika sramota za celu Negotinsku Krajinu. Pored toga što se svake godine bacaju grdne pare da se dovuku nekakvi horovi, koje 99% naroda Krajine ne želi, niti ih zanima, sad je prebačen termin u Rogljevo. Odgovorni za ovu sramotu treba pod hitno da bude otpušten sa radnog mesta jer nije za to podoban. NArod je revoltiran i kad bi neko slušao glas naroda, nikad ne bi došlo do ovakvih propusta. SANKCIONIŠITE HITNO ODGOVORNOG OTKAZOM JER SE KULTURNA ŠTETA NE MERI DINARIMA!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Zika Mokranjac 26-08-2015 00:46
Velika je sramota, što su organizatori prekinuli "Niti tradicije" u Mokranju i prebacili termin u Rogljevo, svaka čast organizatoru....
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Moša 20-08-2015 11:24
Najgori plakat do sada.Možda su tipovali da bude za jubilarne tako.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Zika Mokranjac 26-08-2015 00:50
Citat Moša:
Najgori plakat do sada.Možda su tipovali da bude za jubilarne tako.

Zašto je organizator izbacio termin iz Mokranja "Niti tradicije" i prebacio ga u Rogljevo u koje svrhe ???!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com