Na Mokranjčevim danima večeras promocija Monografije „Pedeset godina Mokranjčevih dana, koncert Beogradskog kvarteta harvi a od 20 sati hit predstava Pozorišta na Terazijama „Grk Zorba“.

Posle jutarnjeg koncerta na gradskom trgu u Negotinu, pod nazivom Klasika u 11, koji svakodnevno potpisuju studenti Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda, programi 50. Festivala Mokranjčevi dani, nastavljaju se od 18 sati. Na Maloj sceni Bioskopa „Krajina“, biće održana promocija Monografije „Pedeset godina Mokranjčevih dana“, autora profesora dr Sonje Marinković muzikologa. Izdavač Monografije je Dom kulture „Stevan Mokranjac“.

U istom prostoru, samo sat kasnije, od 19 h, biće održan koncert Beogradskog kvarteta harvi.

Od 20 sati na velikoj sceni Doma kulture „Stevan Mokranjac“ biće igrana hit predstava beogradskog Pozorišta na TerazijamaGrk Zorba u režiji Mihaila Vukovratovića, za koju se u Negotinu, već danima traži karta više.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com