Ovog vikenda u Negotinu će gostovati Bilja Krstić, jedan od najpoznatijih izvođača etno muzike, i to kao vokalni solista orkestra “Bistrik“.

 

Pevačica će sa orkestrom nastupiti u subotu 12. decembra, sa početkom od 20 časova, u negotinskom Domu kulture, a cena karte je 400 dinara.

Svi zainteresovani građani karte će moći da kupe još danas i sutra. Ulaznice se prodaju na biletarnici Doma kulture “Stevan Mokranjac“, petkom od 10 do 14, kao i od 17 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Bilja Krstić je na domaćoj sceni prisutna dugi niz godina. Počinjala je kao član grupe ”Suncokreti” i “Rani mraz”, da bi kasnije započela svoju uspešnu solo karijeru po kojoj je danas i prepoznajemo. Sa orkestrom “Bistrik” nastupa širom zemlje i sveta, a do sad su zajedno objavili četiri studijska albuma.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # mosa pucko 11-12-2015 19:35
a da li znate,a verovatno neznate da krajem ``70 tih proslog veka Bilja Krstic je par godina radila u Negotinu u Muzickoj skoli...
toliko da se nezaboravi..
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com