Narednog petka će se negotinskoj publici u Domu kulture “Stevan Mokranjac” predstaviti Zoran Kiki Lesendrić i grupa “Piloti”, i to u okviru turneje “Svet je lepo kada sanjamo”, kojom ova grupa obeležava 35 godina postojanja.

U petak, 19. februara, sa početkom od 20 časova, Zoran Kiki Lesendrić i grupa “Piloti” nastupiće u negotinskom Domu kulture, a ovog puta publika će moći da uživa u akustičnom izvođenju nekih od najpoznatijih hitova.

Kako se najavljuje iz Doma kulture “Stevan Mokranjac”, repertoar koji se sastoji od najboljih i najpoznatijih pesama “Pilota” prilagođen je izvođenju u pozorišnim salama, bioskopskim dvoranama i kulturnim centrima.  Planirano je da pored starih i dobro poznatih hitova Zoran Kiki Lesendrić i grupa “Piloti” premijerno predstave i nekoliko pesama sa albuma koji se očekuje polovinom februara.

Cena ulaznica iznosi 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara. Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na biletarnici Doma kulture svakog radnog dana od 10 do 14 sati, kao i od 17 do 19 sati, dok će subotom ulaznice biti u prodaji od 10 do 14 sati.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Dalibor upravnik OZ 13-02-2016 14:19
Tezga, čista tezga. Da li će neko normalan, nekad da održi normalan koncert sa normalnim ozvučenjem (NORMALNO NE MISLIM NA ZVEZDE FOLK PORNOGRAFIJE)?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com