Ljubitelji pozorišnih predstava u Negotinu večeras će moći da uživaju u odličnom komadu rađenom po klasiku anglosaksonske književnosti.

Foto: Zvezdara Teatar

Predstava „Tramvaj zvani želja“ kojia se nalazi na redovnom repertoaru “Zvezdara teatra” sutra od 20 časova u Domu kulture u Negotinu biće dostupna za sve ljubitelje drame. Ovaj pozorišni komad bavi se temama koje su veoma aktuelne, nažalost i u našem društvu, a reč je o nasilju u porodici, zlostavljanju žena, bede i nemaštine...  Kroz ovu dramu prožima se osuđivanje različitosti od strane društva koje ne prepoznaje lepotu i duhovnost.

Negotinci mogu da očekuju odličnu glumačku ekipu i pravu dramu koja sa sobom nosi priču protkanu realnim činjenicama današnjeg shvatanja različitosti u društvu.

Karte za ovu predstavu mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture u Negotinu, a cena pojedinačne karte iznosi 400 dinara.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # prof dr paunovic 09-04-2016 13:26
lepo
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com