„Ne smemo verovati jedni drugima. To je jedina odbrana od izdaje” Tenesi Vilijams.

Sinoć, na velikoj sceni Doma kulture „Stevan Mokranjac“, sjajna glumačka postava „Zvezdara teatra“, pred brojnom publikom, izvela je pozorišnu predstavu „Tramvaj zvani želja“.

Negotinski ljubitelji pozorišta su sinoć uživali u komadu, rađenom po istoimenoj drami američkog pisca Tenesi Vilijamsa, koji se bavi likovima, situacijama i temama koje ostaju za večita vremena. U režiji Stefana Sablića, iako modernizovana, priča se i dalje bavi ljudima koji se bore za egzistenciju i društvu gde nema milosti u momentu kada se sve mogućnosti zatvore.

Odlična glumačka postava, koju čine Jelena Đokić u ulozi Blanš, posrnule nastavnice na ivici nervnog sloma, Paulina Manov kao Stela, trudna žena koja je žrtva nasilja u porodici, Ivan Jevtović u ulozi Stenlija, nasilnog i prekog čoveka, Bojan Dimitrijević koji tumači ulogu Miča, naivnog džentlmena, i Duško Ašković, kao Pablo i doktor, verno je dočarala vreme u kojem se čovek za čas nađe na ulici a kada se to desi ni najbliži nemaju milosti za gubitnika već ga surovo otpisuju.

Publika, koja se okupila u velikom broju, je mnogo očekivala od ove predstave, a ako je suditi po aplauzu i ovacijama kojima je glumački ansambl nagrađen, očigledno je da su očekivanja i ispunjena.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Anonimus 26-03-2016 12:06
Dezurni hejteri
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
20 # Alek 24-03-2016 22:25
Predstava ništa posebno,više glumatanje i previjanje glumaca nego odlična izvedba.Nažalost negotinska publika je željna kvalitetnih kulturnih događaja(što opštinska vlast nikako da ukapira,pa nas i dalje bombarduje do zla Boga dosadnim "Susretima sela")međutim nije ni sve što dolazi iz Beograda savršeno.Ali bolje išta nego ništa.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com