U Negotinu slavljenička i svečana atmosfera povodom Dana opštine Negotin.

 

 

Slavljenička atmosfera nastavlja se i danas u Negotinu, a na programu su drugi dan Sajma meda i vina i koncerti Negotinskih kavaljera i Ace Pejovića.


Osim toga, od 19 časova u galeriji Doma kulture u Negotinu biće otvorena Izložba negotinskih slikara, da bi od 20 sati pred zatvaranje Međunarodnog sajma meda i vina na Gradskom svoj koncert održala grupa Negotinski kavaljeri.


Od 21:30 časova koncert će održati pop-folk pevač Aco Pejović, koji je i najpoznatije muzičko ime ovogodišnjih Majskih svečanosti u Negotinu.


Pred Negotincima je još jedan dešavanjima bogat dan, a očekuje se i veliki broj gostiju širom regiona.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

21 # milosevac 12-05-2016 16:52
koliko nas kosta ovo zadovoljstvo
mufte nedolazi??
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # Nikola 12-05-2016 23:54
Kad nema desavanja u gradu, kritikujemo ! Kad napokon ima nekih desavanja, ponovo kritikujemo zato sto se trose pare ... Omladina je zeljna ovakvih desavanja, pustite nas mlade bar malo da uzivamo u koncertnim desavanjima unasem gradu, a ne da palimo kola i putujemo za Nis, Bg, Zajecar kako bi bar malo uzivali !
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com