Večeras od 20 časova biće odigrana predstava „Tačka razno“ koja je deo projekta „Savet za kućni savet“  podržana od strane fonda ZIman.

 

Na jedinstven način grupa srednjoškolaca, glumaca entuzijasta predstaviće negotinskoj publici jednu veoma zanimljivu predstavu koja ima za cilj da kroz dramski metod i humor prikaže ulogu mladih u društvu. 

Kroz ovu predstavu ističu se promocija prava građana da aktivno učestvuju u lokalnoj zajednici i tako utiču na istu. Predstava sadrži i privlačan mladalački humor, te kao takva biva upravo namenjena mlađoj ciljnoj grupi ali nikako ne isključuje i drugu populaciju.

Ulaz je besplatan.  

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

10 # Bora 24-06-2016 14:58
Odlična edukativna predstava.Bravo!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com