Četrdeset osmo izdanje časopisa za književnost, umetnost i kulturu „Buktinja“, predstaviće članovi redakcije i autori iz Negotinske Krajine

 

Za mesto promocije 48. Buktinje, časopisa za književnost, umetnost i kulturu i druženje sa negotinskom publikom,  organizatori su odredili Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak).  Promocija, u četvrtak, 20. oktobra, počinje u 18 sati. Buktinju će, kako je najavljeno predstaviti članovi redakcije i autori iz Negotinske Krajine. Organizatori su Krajinski književni klub i Muzej Krajine Negotin.

Preporuka portala ES je da neizostavno budete u publici dvadesete oktobarske večeri na predstavljanju još jednog izdanja Buktinje!

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

03 # prof dr paunovic 21-10-2016 20:51
ne cika velja,dovoljan je informer za licni epp novog vodje
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # velja komunista 20-10-2016 13:25
buktinju u buktinju. sta ce nam to,obnoviti list komunist!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
50 # Kimi 20-10-2016 08:05
Odlično!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com