Predstavljanje „Buktinje“ okupilo vernu publiku naklonjenu pisanoj reči i autorima zahvaljujući kojima ovaj časopis godinama opstaje. Organizatori promocije su bili Krajinski književni klub i Muzej Krajine

FOTO: Muzej Krajine - Autori Buktinje i verna publika

Promocija 48. broja časopisa za književnost, umetnost i kulturu "Buktinja", priređena je u četvrtak uveče, 20. oktobra, u galerijskom prostoru Muzeja Hajduk Veljka ( konak kneza Todora). Uvodnu reč imao je Ivica Trajković, direktor Muzeja Krajine, a u programu kojim je publici približeno poslednje izdanje ovog renomiranog časopisa učestvovali su Miljan Ristić, urednik „Buktinje“ i autori: Maja Stanojević, Gradimir Stanisavljević, Robert Stanojević, Vlasta Mladenović i Saša Skalušević Skala.

Organizatori promocije su bili Krajinski književni klub i Muzej Krajine. U publici su bili verni ljubitelji pisane reči, koji svojim prisustvom redovno podržavaju ovakve događaje u kulturi grada.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

57 # velja komunista 24-10-2016 21:16
bezvredna gomila nicega.. uposliti ove dzabolebe
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
74 # Narandžasti 25-10-2016 11:53
Važno da si ti upošljen.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
47 # velja komunista 25-10-2016 13:45
narandzasti,mogu ti platim da mi poores njivu malo kad mi dodje,mada ste vi dzabolebi
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
04 # Narandžasti 28-10-2016 10:09
Dogovoreno, komunisto.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com