Vlado Georgiev, sa svojim bendom, u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu, podigao je publiku na noge posle prvih pet minuta koncerta, koji je potrajao dva sata, a zaokružen je bisevima na zahtev oduševljenih fanova našeg poznatog muzičara i kantautora. Bez dileme, Negotinu se dogodio koncert za pamćenje!

Vlado Georgiev na koncertu u Negotinu

Vlado Georgiev, sa svojim odličnim bendom, priredio je koncert koji će Negotinci dugo pamtiti. Od trenutka kada su izašli na scenu i prve otpevane pesme, popularnom kantautoru i pevaču podršku je pružala mnogobrojna publika koja ga je sa oduševljenjem pratila, iz pesme u pesmu, puna dva sata.  

foto: Dom kulture "Stevan Mokranjac" Negotin

Vlado, suveren na sceni, uz odličnu podršku benda sa kojim dugo radi, nije propustio priliku da šarmantno i duhovito podeli i komentare sa publikom koja je gotovo puna dva sata bila na nogama, takoreći od prvog otpevanog hita, do završnih, izmamljenih jednim pa drugim bisom i završne pesme „Do svitanja“. Bila je privilegija biti u publici i sa lakoćom pevati refrene čuvenih hitova: "Daljina" – "Živim sad", "Sve si mi ti", "Živim da te nađem", „Reci ne ili da", "Lažni ljudi", "Šta bi prijatelji moji", "Mi nismo mi", "Jedina" „Anđele“.... i mnogih drugih. Upravo po njima Vlado Georgiev je jedinstven i prepoznatljiv na našoj muzičkoj pop sceni. 

foto: Dom kulture "Stevan Mokranjac" Negotin

Uz zahvalnost publici koja je došla na koncert i srdačnim aplauzima izrazila dobrodošlicu  poznatom pevaču i članovima njegovog benda, Vlado Georgiev je svoj prvi nastup u Negotinu zaokružio utiskom koji je već podeljen na društvenim mrežama, baš kao i selfi sa publikom u Domu kulture.  

foto: Dom kulture "Stevan Mokranjac" Negotin

Predivno i prekulturno veče u Domu kulture "Stevan Mokranjac" sa predivnom publikom! Hvala !

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

22 # velja komunista 08-03-2017 12:41
kako ovde svaka ...... moze oduseviti jadne mase
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # NAIVAC 13-03-2017 13:42
KOMUNISTO PA TEBI GASTARBAJTERSKI SINOVI I UNUCI SU "JADNA MASA", PA ONI ZA JEDNO VEĆE POTROŠE CELU TVOJU PLATU.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # velja komunista 13-03-2017 18:50
fala bogu da imaju,od tvoje plate ne bi imali ni za kikiriki. al takvima ja bi i manje dao. pazi da ne dodje vreme da radis ti pobratime ceo dan kao konj na njivu za jednu crvenu,dok ja sedim u lad i pijem pivo
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
12 # NAIVAC 07-03-2017 23:44
Vučić je rekao da nije prodao ni jednu kartu pa je koncert otkazan!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com